Hyödyllisiä linkkejä

Avustukset

Rokotukset

Avustaja lentokentälle

Uintiystävä

Elias.fi - nettitori tarjoaa kotitalousvähennykseen 'hyväksyttyjä palveluita kotiin'  

Kaikukortti

Kiinnostaako kulttuuri?

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa hankkia lippuja esimerkiksi museoon, teatteriin tai konserttiin. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti.

Mikä on Kaikukortti?

Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, teatteriin tai konsertteihin. Kaikukortti on henkilökohtainen eikä se maksa mitään. Kaikukortti on voimassa vuoden ajan kortin saamispäivästä lukien.

Kuka voi saada Kaikukortin?

Voit saada Kaikukortin, jos

  • käytät asiakkaana sellaisen espoolaisen sosiaali- ja terveysalan toimijan palveluita, joka on mukana Kaikukortti-toiminnassa ja sinulla ei tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi ole rahaa pääsylippuihin

  • olet vähintään 16-vuotias

Mistä voit saada Kaikukortin?

  • Alla lista Kaikukortin jakajista Espoossa.

  • Saat Kaikukortin, jos olet asiakkaana jossakin näistä paikoista.

  • Pyydä oma Kaikukorttisi henkilökunnalta.

  • Kaikukortin saaminen ei edellytä erillisiä todistuksia tuloistasi.

Mihin Kaikukortti käy?

Kaikukortilla voit hankkia lipun moniin Espoossa oleviin kulttuurikohteisiin, kuten museoihin, teattereihin, festivaaleille ja konsertteihin. Espoon Kaikukortti-verkostossa on mukana yhteensä 30 kulttuurikohdetta ja suuri osa niiden tarjonnasta. Kaikukortilla voit myös hankkia kurssipaikkoja suureen osaan Espoon työväenopiston ja Esbo Arbiksen kursseista.

Jokainen Kaikukortissa mukana oleva kulttuurikohde kertoo omilla verkkosivuillaan, mihin tapahtumiin tai esityksiin Kaikukortti käy. Voit myös soittaa kulttuurikohteeseen ja tiedustella Kaikukortilla saatavaa tarjontaa.

Lisää https://www.espoo.fi/kaikukortti