Kuntouttavat liikuntaryhmät

Espoon Reumayhdistys järjestää ryhmäliikuntaa, allasvoimistelu, asahi, kuntosali ja pilatesMediYoga jatkaa syksyllä 2019, mikäli sadaan riittävästi osallistujia.

Ryhmät  aloittavat  perinteisesti elo-syyskuun vaihteessa (viikot 35-50) ja jatkuvat seuraavan vuoden toukokuulle asti (viikot 2-20). Ellei toisin mainita. Ryhmät eivät kokoonnu pyhäpäivinä!

Huom! Mediyoga alkaa vasta 23.1. ja uusi ryhmä Reumajooga 28.1.

Liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan

• Syys- ja kevätkausi maksetaan erikseen (syyskuun ja tammikuun aikana).
  • KAIKKIIN RYHMIIN ilmoittaudutaan syksyllä!
  • KEVÄTKAUDELLE ei tarvitse erikseen  ilmoittautua, mikäli jatkaa. HUOM! On kuitenkin tärkeää ilmoittaa mikäli EI jatka.  Tilalle saadaan uusia innokkaita jumppaajia!
  • 2019 osallistumismaksu jäsenille on 35 €/kausi/ryhmä. -Muille 70 €/kausi/ryhmä
  • MediYoga jäsenille 50 €/kausi  Muille 150 €.
  • Takuueläkettä saaville liikuntaryhmät ovat maksuttomia. Ota yhteys toimistoon, josta saat tarkemmat tiedot.

Maksa kaudet yhdistyksen Nordean tilille syyskuun ja tammikuun loppuun mennessä

IBAN FI46 1112 3000 3095 07

Täynnä olevat ryhmät: