Kuntouttavat liikuntaryhmät

Syksyn 2022 ilmoittautumiset alkavat 26.8.

Espoon Reumayhdistys järjestää 2022 kuntouttavaa ryhmäliikuntaa.

Koronatilanteen vuoksi paikalle saa tulla täysin terveenä ja noudattaen tiukasti THL:n antamia varovaisuus suosituksia. Ryhmäkokoja voidaan tilanteesta riipuen joutua pienentämään ja mahdollisesta poikkeustilanteesta johtuen voi olla, ettei yhdistys kaikesta huolimatta pysty järjestämään jäsenilleen kaikkea kuntouttavaa liikuntaa. Yhdistys varaa oikeuden muutoksiin!

Kaikki ryhmät  aloittavat  viikolla 35 (viikot 35-50) ja jatkavat tammikuussa viikolla 2  toukokuulle asti (viikot 2-20). Ellei toisin mainita. Ryhmät eivät kokoonnu pyhäpäivinä.

Huom!

Liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan

• Syys- ja kevätkausi maksetaan erikseen (syyskuun ja tammikuun aikana).
  • KAIKKIIN RYHMIIN ilmoittaudutaan syksyllä!
  • KEVÄTKAUDELLE ei tarvitse erikseen  ilmoittautua, mikäli jatkaa. HUOM! On kuitenkin tärkeää ilmoittaa mikäli EI jatka.  Tilalle saadaan uusia innokkaita jumppaajia!
  • Osallistumismaksu on jäsenille 35 €/kausi/ryhmä. -Muille 70 €/kausi/ryhmä
  • MediYoga jäsenille 50 €/kausi  Muille 150 €.
  • Takuueläkettä saaville liikuntaryhmät ovat maksuttomia. Ota yhteys toimistoon, josta saat tarkemmat tiedot.

Maksa kaudet yhdistyksen Nordean tilille syyskuun ja tammikuun loppuun mennessä

IBAN FI46 1112 3000 3095 07

Ilmoittauminen liikuntaryhmiin