Reumatologi

Reumatologi Pekka Nykänen on entinen Ympäristökuntien Reumatoimiston (HYRT) lääkäri ja työskenteli aiemmin Reumaliiton tiloissa.

Pekka Nykänen tarjoaa nyt Espoon Reumayhdistyksen tiloissa jäsentemme käyttöön reumatologiaikoja tiistaisin, kerran tai kaksi kertaa kuukaudessa (ei kesällä).

Syksyllä 2018 vastaanotot ovat seuraavina tiistaipäivinä 4.9;  11.9 ja  2.10;  9.10;

6.11 ja 13.11 sekä 4.12 ja 11.12.

Tarvittaessa järjestämme lisää vastaanoton päiviä.

Kontrollikäynti kestää 45- ja ensikäynti 60 minuuttia. Hinta on potilaalle 65 euroa. Ilmoittakaa mahdollinen kortisonipistosten tarve, jos haluatte sähköisen reseptin kostisonista.

Aikoja voitte kysellä ja tilata puhelimitse palveluasiamies Hannele Jagadeesanilta arkisin mielellään klo 14-16 puh 040 7018104 tai hannele.jagadeesan@kolumbus.fi

Vastaanotto on tarkoitettu yhdistyksen jäsenten käyttöön.

Reumatologi Pekka Nykäselle on mahdollisuus esittää kysymyksiä reumataudeista, niiden hoidosta ja tutkimuksista. Puhelinaika on vastaanottopäivinä klo 13 -18, jolloin lääkäri soittaa teille. Hinta on 20 euroa.

Tilaa puhelinaika hyvissä ajoin ennen vastaanottopäivää Hannele Jagadeesanilta.

KARTTA vastaanotolle!

Reumatologi Pekka Nykäsen laatima Biologisten reumalääkkeiden käsikirja. Linkki julkaistu Pekka Nykäsen luvalla. Tarkoitettu etupäässä lääkäreille ja hoitohenkilökunnalle, mutta potilaatkin voivat artikkeleita lukea.