Palvelut & Palveluasiamies

Palveluasiamieheltä saat apua sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvissä kysymyksissä.

Reumaliitto on kouluttanut palveluasiamiehiä yhdistyksen vapaaehtoistoimijoista, jotta nämä osaisivat auttaa reumayhdistysten jäseniä etenkin paikallisten sosiaali- ja terveyspalvelujen käytössä. Palveluasiamiehet eivät korvaa ammattilaisia kuten sosiaali- ja potilasasiamiehiä, mutta voivat parhaimmillaan toimia heidän kanssaan yhteistyössä.

Palveluasiamies auttaa "byrokratiaviidakossa" löytämään oikeaan osoitteeseen ja oikealle henkilölle. Hän neuvoo palvelujen hakemisessa ja valitusten tekemisessä esim. kuntoutukseen, hoitotukeen, vammaistukeen, apuvälineisiin, kuljetuspalveluihin, asunnon muutostöihin ym. liittyen. Palveluasiamiehet ovat vaitiolovelvollisia ja keskustelut käydään luottamuksella.

Espoon Reumayhdistyksen palveluasiamies/palveluneuvoja:

Hannele Jagadeesan

puh.040 7018104, hannele.jagadeesan@kolumbus.fi

Reumatologi

Reumatologi Pekka Nykäselle on tarjolla aikoja jäsentemme käyttöön tiistaipäivinä kerran tai kaksi kertaa kuukaudessa (ei kesällä).Hinta 65e

,Ensikäynti tunnin. Uusintakäynnit 45min.

Syksyllä  2019 vastaanotot  tiistaisin  3.9., 10.9., 1.10., 8.10., 5.11., 12.11.,

3.12.ja 10.12.

Ajanvaraus Hannele Jagadeesanin kautta, puhelimella tavoittaa parhaiten ma-pe klo 14 -16.

hannele.jagadeesan@kolumbus.fi

tai soita numeroon 040 7018104.

Tervetuloa