MediYoga

MediYoga jatkaa keväällä 2019! - muutama paikka vapaana!

Hinta yhdistyksen jäsenille 45 € ja muille 150 €

-------------------------

MediYoga on lääkinnällinen, rauhallinen ja rentouttava joogamuoto, joka sopii kaikille, myös liikuntarajoitteisille henkilöille.

MediYogassa pitkä tietoinen syvä hengitys yhdistetään hitaasti tehtyihin liikkeisiin.Tuntiin kuuluu syvähengitysharjoituksia, yksinkertaisia liikkeitä oman toimintakyvyn mukaan, rentoutus sekä lyhyt meditaatio/hengitysharjoitus.

Liikkeet tehdään joko joogamatolla tai tuolilla istuen riippuen terveydentilasta.

MediYogalla hoidetaan mm. kroonista kipua, tressiä, unettomuutta sekä selkävaivoja sekä parannetaan ja ylläpidetään nivelten liikkuvuutta.

Artikkeli MediYogasta on luettavissa Luuvalo-lehdestä 1/2017

Torstai

Kauklahden Elä- ja Asu-seniorikeskuksessa osoitteessa Hansakartano 4 (lähellä Kauklahden juna-asemaa), alkaen 24.1.2019 - 18.4.2019 - yhteensä 12 kertaa (EI VIIKOLLA 8).

klo 11.30-12.30

Ohjaajana Heidi Sundquist.