Aktiivit työikäiset

PÄÄKAUPUNKISEUDUN YHTEINEN RYHMÄ

Aktiivit työikäiset -vertaisryhmä tarjoaa yhdessäoloa, vertaistukea eri reumasairauksia sairastaville työikäisille

Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia sairauteen liittyvistä aiheista, kuten lääkityksestä, kuntoutuksesta, hoitokokemuksista ja itsehoidosta. Pohdinnan aiheena on myös sairaus eri elämäntilanteissa.

Ryhmä kokoontuu noin  neljä kertaa vuodessa Helsingin Reumayhdistyksen tiloissa, Korppaanmäentie 6. Ryhmäläiset voivat myös ideoida vapaamuotoisia tapaamisia.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki jotain reumatautia sairastavat Sillä, kuinka kauan olet sairastanut tai mikä on tämän hetkinen tilanteesi sairauden kanssa, ei ole väliä.

Ryhmä kokoontuu syyskaudella seuraavina maanantai-iltoina klo 18-20.

Lisätietoja ryhmän toiminnasta saat Helsingin reumayhdistyksen toimistosta, p. 050 431 8861 ja helsingin.reumayhdistys@kolumbus.fi

Tervetuloa  mukaan juttelemaan ja jakamaan kokemuksia!