Nuoret aikuiset

Pääkaupunkiseudun reumayhdistysten yhteinen

Nuoret aikuiset -ryhmä

Sairastatko jotakin reumasairautta?  Tervetuloa pääkaupunkiseudun nuorten aikuisten vertaisryhmään.  Ryhmässä käy 20 ikävuoden molemmin puolin olevia reumaa sairastavia. Tule mukaan juttelemaan ja jakamaan kokemuksia. Ryhmässä keskustellaan sairauteen liittyvistä aiheista, kuten hoitokokemuksista ja itsehoidosta. Pohdinnan aiheita ovat myös eri elämäntilanteiden mukanaan tuomat haasteet. Ryhmän toiminta muodostuu ryhmäläisten aloitteista ja ideoista.

Syksyn 2019 tapaamiset:

Keskiviikko 25.9. klo 18.00

Keskiviikko 23.10. klo 18.00

Keskiviikko 20.11. klo 18.00

Otathan yhteyttä ryhmän vetäjään, jotta tiedät, missä ryhmä tapaa (Helsingin keskustan alueella). Ryhmän vetäjä Jemina Lindholm, p. 040 864 1178, lindholm.jemina(a))gmail.com

Tervetuloa mukaan

Lisätietoja ryhmästä myös Helsingin Reumayhdistyksestä, p. 050 431 8861, helsingin.reumayhdistys(a))kolumbus.fi, nettisivu helsinginreumayhdistys.fi