Harvinaisten ryhmä

Pääkaupunkiseudun reumayhdistysten yhteinen harvinaisten reumasairauksien vertaistukiryhmä Harvinaiset (Reuha).

Syyskauden 2019 kokoontumiset Helsingin Reumayhdityksen tiloissa, Korppaanmäentie 6, Hki

Ti 24.9 klo 14.30-16

Ti 22.10. klo 14.30-16.15 Luento: Kivuntaltutus - Asta Heikkilä (KM, NLP-practioner, kipuohjaaja, univalmentaja)

Ti 26.11. klo 14.30-16

Ryhmän toiminnan tavoitteena on, että harvinaisia reumasairauksia sairastavat voivat vaihtaa kokemuksia toisten samassa tilnteessa olevien kanssa, saada neuvoja ja tukea toinen toisiltaan. Keskustelun lisäksi voidaan silloin tällöin kutsua vierailija kaikkia ryhmän jäseniä kiinnostavien aiheiden tiimoilta.

Vetäjinä toimivat: Reija Närhi, reijanarhi(at)hotmail.com ja Saila Aurinko, saila.aurinko(at)gmail.com