Aktiivit työikäiset

Aktiivit työikäiset -vertaisryhmä tarjoaa yhdessäoloa, vertaistukea eri reumasairauksia sairastaville työikäisille. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia sairauteen liittyvistä aiheista, kuten lääkityksestä, kuntoutuksesta, hoitokokemuksista ja itsehoidosta. Pohdinnan aiheena on myös sairaus eri elämäntilanteissa.

Ryhmä kokoontuu noin  neljä kertaa vuodessa Helsingin Reumayhdistyksen tiloissa, Korppaanmäentie 6. Ryhmäläiset voivat myös ideoida vapaamuotoisia tapaamisia.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki jotain reumatautia sairastavat Sillä, kuinka kauan olet sairastanut tai mikä on tämän hetkinen tilanteesi sairauden kanssa, ei ole väliä.

Lisätietoja ryhmän toiminnasta saat Helsingin reumayhdistyksen toimistosta, p. 050 431 8861 ja helsingin.reumayhdistys@kolumbus.fi

Tervetuloa  mukaan juttelemaan ja jakamaan kokemuksia!