Liikuntaryhmät

Espoon Reumayhdistys järjestää ryhmäliikuntaa, allasvoimistelu, asahi, kuntosali ja pilatesMediYogaa ei järjestetä keväällä 2018.  Ryhmät  aloittavat  perinteisesti syyskuun alusta (viikot 35-50) ja jatkuvat seuraavan vuoden toukokuulle asti (viikot 2-20). Ellei toisin mainita. Ryhmät eivät kokoonnu pyhäpäivinä!

Liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan syyskaudella joko

• Syys- ja kevätkausi maksetaan erikseen! Mikäli ryhmässä jatkaa, ei kevätkaudelle tarvitse erikseen  ilmoittautua. HUOM! On kuitenkin tärkeää ilmoittaa mikäli EI jatka.  Tilalle saadaan uusia innokkaita jumppaajia!
  • 2017-2018 osallistumismaksu jäsenille on 35 €/kausi/ryhmä.
  • Ei-jäsenille 70 €/kausi/ryhmä.
  • Takuueläkettä saaville liikuntaryhmät ovat maksuttomia. Ota yhteys toimistoon, josta saat tarkemmat tiedot.

Maksa yhdistyksen Nordean tilille syyskuun ja/tai tammikuun loppuun mennessä

IBAN FI46 11123000 3095 07

TILAA ALLA OLEVISSA RYHMISSÄ:

HUOM!

Voit käydä kokeilemassa 1-2 kertaa Leppävaaran uimahallin terapia-altaan vesijumppaa keskiviikkoisin ryhmä II klo 19.45-20.30, ja sen jälkeen päättää haluatko jatkaa keväällä ko.ryhmässä tai muussa ryhmässä, jossa on tilaa.

PILATES -Muutama paikka vapautunut.

ALLASVOIMISTELU -

Leppävaara Ke ryhmät, Keski-Espoo To iltaryhmä